Vad är på gång?

Nymånemeditation 16 november kl 18-21

 

Hej alla vänner!

Jag håller en nymånemeditation i centrala Västerås, Kristiansborgsallén 3B, 1 tr. upp, torsdagen den 16 november kl. 18-21.

Under denna heliga dag kan vi rensa bort gammal karma och stärka vår ekonomi. Vi kommer att meditera Shreem Brzee samt att utföra andra Sadhanas.

Inga förkunskaper krävs.

Kostnad är 200 kr.

Varmt välkommen!
/Eeva-Kaarina

 

 

 

 

 

 

Varmt välkommen till fullmånemeditation tisdagen den 9 maj!

Den 9 maj kommer månen vara i Vågens tecken, styrd av Venus och transiterande Stjärnan Swati, styrd av Rahu. Stjärnan Swati betecknar självständighet och dess presiderande gudom är Vayu, Luftens Gud. Stjärnan Swati bär vindenergi, som har fri rörlighet och ingen bindning.

Denna tid är det optimalt att åberopa Narasimha för att hjälpa dig att uppfylla alla dina önskemål och få frihet att agera utan negativiteter som håller dig tillbaka. Denna dag är rätt dag att be och söka välsignelser att bryta igenom psykologiska blockeringar som hindrar dig från att uppnå världslig framgång och att bli av med alla negativa egenskaper som avundsjuka, ego och motsträvighet som hindrar och begränsar dig från att gå framåt i ditt liv.

Dagens energi hjälper också till att rensa ditt sinne för att vara fokuserad på att få andliga och materiella välsignelser.

Vi börjar kl. 18 och slutar ca 21.

Inga förkunskaper behövs.

 

Varmt välkommen!

 

Tid: Tisdagen den 9 maj 2017 kl. 18.00-ca 21.00

 

Plats: Kristiansborgsallén 3 B, 1 trappa upp, centrala Västerås

 

Portkod: Meddelas efter anmälan om deltagande till regndroppen@telia.com

 

Kostnad: 200 kr